De hoofdstad van Thailand biedt de inwoners online toegang tot camerabeelden

BANGKOK:- De inwoners van deze metropool kunnen nu via online kanalen kopieën van CCTV-beelden in Bangkok opvragen in plaats van persoonlijk naar het CCTV-centrum te gaan.

In een poging om de toegang te vergemakkelijken, heeft de Bangkok Metropolitan Administration, het BMA, twee kanalen geopend waar mensen camerabeelden kunnen zoeken.  De kanalen zijn de https://cctv.bangkok.go.th/ website en het @CCTVBANGKOK Line-account.

“Om beelden te zoeken, moeten aanvragers eerst aangifte doen bij het districtspolitiebureau waar het incident plaatsvond”, zei vice-gouverneur Wissanu Sapsompol maandag.  “Vervolgens voegt u het politierapport en een kopie van uw I dentiteitskaart toe aan het aanvraagformulier, samen met het cameranummer, de datum en het tijdstip van de benodigde beelden.”

Hij voegde eraan toe dat beelden 24 uur na het incident beschikbaar kunnen worden gesteld, van maximaal zes camera’s en niet langer dan drie uur.

“Als u beeldmateriaal van meer dan drie uur wilt, neem dan contact op met een van de 13 BMA CCTV-centra.  Hun links zijn beschikbaar op de bovengenoemde website,” zei hij.

Zodra het beeldmateriaal klaar is, wordt contact opgenomen met de aanvragers via e-mail of Line en kunnen ze het downloaden van de https://cctv.bangkok.go.th/-website.  Het beeldmateriaal wordt zeven dagen bewaard en als de aanvrager het gedurende die tijd niet downloadt, moet er opnieuw een aanvraag worden ingediend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!