De nieuwe digitale Staatsloterij van Thailand schrijft een nieuw record verkochte loten bij

BANGKOK:- De Staatsloterij van Thailand liet weten dat afgelopen zondagmorgen in een paar uur meer  5 miljoen digitale loten via ‘Paotang app’ waren verkocht. Khun Lawan Saengsanit, voorzitter van de raad van bestuur van Thaise Staatsloterij, het GLO, verklaarde dat er voor de trekking van 1 augustus 7.167.500 digitale loten waren gepubliceerd, tegen het middaguur waren er 5.143.748 loten verkocht.

De loten werden gekocht door 737.634 gebruikers van de Paotang-app van Krung Thai Bank.

Dit is het vierde lot digitale loten dat door de GLO wordt verkocht voor 80 baht per stuk, en waarbij het aantal staatsloten is verhoogd van 5,15 miljoen naar 7,17 miljoen als reactie op de stijgende vraag.

Khun Lawan zei dat de GLO het aantal tickets stapsgewijs zal verhogen met één of twee miljoen per trekking.

Ondertussen waarschuwde GLO-directeur Noon Sansanakhom de mensen om voor zondag aangeboden digitale loten niet te kopen.

Hij legde uit dat de Paotang-app details registreert van wie het loten heeft gekocht, en aangezien digitale loten niet legaal kunnen worden doorverkocht, is de eerste koper altijd de winnaar.

“Als je loten van iemand anders koopt, krijg je problemen om de geldprijs op te eisen”, zo vertelde hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!