Thaise automobiliste raakt in Bangkok ernstig gewond nadat ze haar auto van de verhoogde snelweg afsjeesde

BANGKOK:- Volgens luitenant-kolonel Anirut Poolsawat, inspecteur van het politiebureau van Bang Khen, gebeurde het ongeval nabij een afrit van de Chalong Rat Expressway (Ramindra-Atnarong).

De 39-jarige bestuurster werd geïdentificeerd als khun Jiraporn Saengchan. Ze liep ernstige hoofd- en inwendige verwondingen op toen het dak van de auto op haar viel.

Reddingswerkers moesten een hydraulische schaar gebruiken om het dak open te knikken, een klus dat 15 minuten duurde om haar uit het wrak van haar Mazda 3 te trekken.  Ze werd naar het Nopparat Rajathanee-ziekenhuis gebracht.

Luitenant-kolonel Anirut zei dat de vrouw in een bar werkte en na het werk naar huis reed.  Ze zou in slaap zijn gevallen toen haar auto de Y-splitsing nabij de afslag Ramindra Road naderde en tegen de slagboom van de kruising botste.  

Door de snelheid van de auto, reed deze dwars door de vangrail van de snelweg en kwam beneden in het Watchara Phirom Park terecht.  Volgens getuigen is de auto meerdere keren over de kop geslagen nadat hij van de snelweg was gevallen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!