De hoofdstad Bangkok belooft wederom: Alle bovengrondse kabels gaan ondergronds in de hoofdstad

BANGKOK:- Bijna 1.400 kilometer aan kabels in Bangkok en omgeving zou binnen drie jaar ondergronds gaan, maakte de BMA gisteren bekend.

Het parlementslid, Khun Korranit Ngamsukonratana van de Palang Pracharath-partij, die voorzitter is van de subcommissie voor de organisatie van elektrische kabels en communicatielijnen, zei dat de werkzaamheden dit jaar  zouden beginnen.

Ze zei dat de Bangkok Metropolitan Administration (BMA) en aanverwante instanties, zoals Metropolitan Electricity Authority, Provincial Electricity Authority en National Broadcasting and Telecommunications Commission, binnen drie jaar gezamenlijk zullen werken aan het verplaatsen van elektriciteits- en communicatiekabels ondergronds in Bangkok en omgeving.

In 2022 zal het dringende werk beginnen om 456 kilometer aan communicatiekabels ondergronds te verplaatsen, terwijl de resterende 936 kilometer binnen drie jaar voltooid zal zijn, zei ze.

Er is ook een plan om binnen drie jaar meer dan 6.000 kilometer elektriciteits- en communicatiekabels ondergronds te verplaatsen in andere provincies, ze voegde een enthousiaste Khun Korranit eraan toe.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!