Gezondheidsagentschap in Thailand vertelt ziekenhuizen gereed te zijn voor een toename van Covid19 infecties

BANGKOK:- Het bureau van ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid heeft medische instellingen in het hele land aangeschreven met het verzoek klaar te zijn voor de toenemende Covid19 infecties.

In de brief, die werd verzonden, stond ook dat ziekenhuizen en medische voorzieningen klaar moeten staan ​​om patiënten die zich thuis of in gemeenschapsisolatie bevinden, te behandelen.

De brief werd opgesteld en verzonden omdat het aantal Covid19 infecties in Thailand dagelijks de 10.000 registraties overschreed.

De brief riep ook op tot integratie tussen de overheid en de particuliere sector, evenals tot hulpbronnenbeheer, wat nodig is om de verspreiding van Covid-19 effectief in te dammen.

“Het bureau van ondersteuning wil dat medische instellingen antigeentestkits [ATK’s] gebruiken voor mensen met een risico op infectie en RT-PCR-tests wanneer dat nodig is”, zo staat te lezen.

“Ondertussen moeten patiënten met milde symptomen worden behandeld in het kader van thuis- of gemeenschapsisolatieprogramma’s”, concludeerde de brief.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!