De gevangenen uit 12 Thaise gevangenissen in Pattaya en Bangkok aan het werk gezet als putjesschepper 

PATTAYA/BANGKOK:- De gedetineerden uit 12 landelijke  gevangenissen worden per 1 juli ingehuurd om het riool in 15 districten van Bangkok schoon te maken, de kustplaats Pattaya gebruikt naar verluidt ook gevangenen om verstopte rioleringen op te ruimen om overstromingen een halt toe te roepen.

Minister van Justitie, Khun Somsak Thepsuthin sprak deze week over de voortgang van het inhuren van gevangenen om de riolen van deze door overstromingen geteisterde steden in een beter daglicht te zetten.

Het drainage en riool departement heeft de omvang van de werkzaamheden heeft bepaald, en zouden de ingehuurde putjesscheppers verantwoordelijk zijn voor het opschonen over een afstand van 280.76 kilometer

Minister Somsak verklaarde: “Voor alle werkende gevangenen is prioriteit aan hun veiligheid gegeven door zelfbeschermingsmiddelen te dragen en voldoende afstand te bewaren tot de mensen in de gemeenschap. 

In termen van preventieve maatregelen tegen Covid19 zou een ATK-testen op de eerste werkdag worden uitgevoerd en vervolgens elke 3-5 dagen. Ze zouden in aparte cellen verblijven en zouden niet bij andere gevangenen geplaatst worden als ze van hun ondergrondse werk terugkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok & Pattaya
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!