De Consumentenbond in Thailand wil dat NBTC hard optreedt tegen online gokken, leen-websites

BANGKOK:- De Stichting voor Consumenten dringt er bij de National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) op aan om telecommunicatiebedrijven die online gok- en leenwebsites toestaan ​​om consumenten te verleiden hun dienst te gebruiken, te controleren en te straffen.

Khun Narumon Mekborisut, hoofd van de afdeling consumentenrechtenbescherming van de bond, zei dat veel consumenten werden getroffen door online gok- en leningwebsites, zoals het verzenden van sms’jes en het maken van geautomatiseerde telefoongesprekken.

Ze zei dat slachtoffers hun persoonlijke informatie en geld kunnen verliezen als gevolg van de verhuizing van de websites, eraan toevoegend dat géén van de betrokken instanties het probleem tot nu toe had aangepakt.

“Daarom wil de stichting er bij de NBTC op aandringen om telecommunicatiebedrijven die online gok- en leningwebsites toestaan ​​om consumenten te lokken, te controleren en te straffen, omdat het een inbreuk op de persoonlijke rechten is”, zei ze.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!