De billenknijper van Pattaya moet zich alsnog voor de rechter verantwoorden voor zijn ‘wandaad’

PATTAYA:- Gisteren publiceerde uw nieuwsbeer één reportage over een Indiase man, die een Thaise in haar kont kneep, niet één keer maar zelfs twee keer. Het een en ander gebeurde in een snoepwinkel in de walkingstreet van Pattaya.  

De haar kont geknepen, khun Nantana Chaisang, een dansinstructrice was zo verbolgen over het handelen van de man, dat zij direct naar de wachtcommandant van het politiebureau aan de Beach Road rende om van deze onzedelijke handelingen melding te maken. De man, schijnbaar dronken, werd direct naar de politiebureau gebracht om het één en ander toets lichten.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/dronken-indiase-man-betaalt-200-000-baht-aan-thaise-vrouw-die-hij-in-pattaya-seksueel-heeft-misbruikt/

Na enig heen en weer gediscussieer, kwam de Indiase man met vrouw overeen om haar 200.000 baht te geven. Waar men de zaak in principe afgedaan was.

Maar in tegendeel, de politie was allerminst gecharmeerd gecharmeerd van het onzedelijke handelen omdat dit het imago van “Sodom en Gomorra” , (sorry schrijffoutje) Pattaya zou schaden.

De politie nam hem mee naar een andere kamer voor verhoor, waarna hij in de gevangenis werd gezet in afwachting van beschuldigingen voor zijn ongepast gedrag.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!