Dronken Indiase man betaalt 200.000 baht aan Thaise vrouw die hij in Pattaya seksueel heeft misbruikt

PATTAYA:- Een Indiase man stemde ermee in om 200.000 baht aan een Thaise vrouw te betalen nadat hij haar gisterochtend in Walking Street seksueel heeft misbruikt.  Hij zei dat hij het alleen deed omdat hij dronken was.

Mr. Sandeep Madan zou gisteren om 3 uur ’s nachts in de billen van Nanthana Chaisaeng hebben geknepen terwijl ze op straat stond te werken.

De 43-jarige vrouw schold de 51-jarige man luid uit over zijn actie, die meteen berouw kreeg en haar geld aanbood als ze er geen aangifte van deed.

Khun Nanthana meldde dat ze verder beledigd was door het aanbod van geld en zei dat het “onbeleefd en respectloos jegens Thaise vrouwen” is en diende een klacht in tegen seksuele intimidatie bij het politiebureau van Mueng Pattaya.

Mr. Madan heeft bekend dat hij Nanthana seksueel heeft lastiggevallen omdat hij dronken was. Na een lange discussie stemde de Indiase man ermee in om 200.000 baht aan khun Nanthana te betalen als compensatie.

De politieagent die de zaak onderzocht, meldde dat Madan toch zou worden aangeklaagd, ook al had hij de vrouw een vergoeding betaald.  De officier zei dat hij een boete zou krijgen voor het veroorzaken van chaos op de openbare weg.

Volgens Sectie 378 van de Thaise Strafwetten met betrekking tot de bestraffing van een licht misdrijf, moet eenieder die zichzelf in een staat van dronkenschap brengt door het nuttigen van een alcoholische drank of een andere bedwelmende substantie en zich op een openbare plaats met moeite of zinloosheid gedraagt,  worden gestraft met een boete van maximaal 5.000 baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!