De aanhoudende regens ontwrichten het verkeer in de hoofdstad Bangkok

BANGKOK:- De reizigers in de Thaise hoofdstad hadden gisteravond grote moeite om thuis te komen van hun werk. Net toen de meeste mensen met hun werk klaar waren en het kantoor verlieten begon het te regenen, om 18:45 uur bevestigde de Thaise radiozender FM91 Traffic Pro dat het verkeer op de wegen van Petchaburi en Chidlom en in de omgeving van Pratunam geheel vastzat.

Het verkeer stond ook vast op Phayathai Road van Victory Monument naar Phayathai Intersection.  Andere belangrijke straten van de stad die door het verkeer werden getroffen, waren Sukhumvit en Rama I.

Er ontstonden ook zware verkeersopstoppingen in het South Sathorn-gebied, bij Taksin Bridge en Krungthonburi Road, tegenover Phyathai Hospital 1, Sri Ayutthaya Road en delen van de Kanchanapisek Ring Road.

Het nieuws komt nadat Bangkok vorige maand de hoogste regenval in sommige gebieden in 67 jaar registreerde.  Meer dan 100 millimeter regen viel in Khlong Toei en Bang Na, de centrale districten van Bangkok.  126 mm werd gemeten in Bang Na, de zwaarste regenval in acht jaar.

Het Thaise moessonweer blijft het hele koninkrijk teisteren, de overstromingen in 28 Thaise provincies tussen 15 en 23 augustus hebben drie levens geëist en 14.657 huishoudens getroffen, zo maakte het departement van rampenbestrijding bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!