Het bij de verbrandde nachtclub Mountain B- behorende restaurant in Oost-Thailand staat te koop 

SATTAHIP:- Het restaurant van ‘Sia B’ dat zich bevindt tegenover de beruchte nachtclub Mountain B waar 20 mensen bij een verschrikkelijke brand omkwamen, staat nu te koop.

Lokale media meldden dat er aan de voorkant van het Mountain Bar & Bistro restaurant, een te koop bord geplaatst was. Het onroerend goed dat toebehoorde aan ‘Sia B’ of Pongsiri Panprasong, 27, die de zoon is van de beschuldigde eigenaar van de Mountain B- nachtclub waar 20 mensen zijn omgekomen bij een brand.

Het restaurant bevindt zich tegenover de afgebrande nachtclub Mountain B, waarvan de politie vermoedde dat deze eigendom was van ‘Sia Yot’ of Somyot Panprasong, 55. 

Bronnen zeggen dat de eigenaar van het restaurant het geld nodig heeft om de slachtoffers van de brand te compenseren, dus hij  moet zijn restaurant abrupt sluiten en verkopen.  Ook zijn de 60 medewerkers van dit restaurant al geïnformeerd, aldus berichten.

Het dodental van de brand in de Mountain B- nachtclub blijft op 20 mensen staan, terwijl er op 25 augustus nog steeds 20 in de ziekenhuizen liggen met 9 patiënten aan een beademingsmachine.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TMN Cable Tv
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TMN Cable Tv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!