Dader van dodelijke schietpartij in een tempel in Ratchaburi geeft zichzelf aan

~DOORSLAAN ALS EEN BLINDE VINK~
(Hoogst onlogisch redeneren)

RATCHABURI:- De politie meldde dat de schutter die het vuur opende in de tempel Wat Tha Makham in Ratchaburi, centraal Thailand, zichzelf heeft aangegeven. De schietpartij eiste het leven van een burgemeesterskandidaat en zes anderen raakten gewond.

De schutter is de echtgenoot van de belangrijkste concurrent van de vermoorde vrouw en tevens de schoonbroer van de vrouw.

Wanchart Niamraksa, een raadslid van de provinciale bestuursorganisatie van Ratchaburi (PAO), gaf zichzelf rond het middaguur aan bij het politiebureau van het district Photharam in Ratchaburi.

Op 1 maart 2021 opende Wanchart het vuur op mensen die een begrafenis bijwoonden, waarbij één werd gedood en zes andere gewond achterbleven.

De politie meldde dat de schutter zich gisteren overgaf en werd vergezeld door Wiwat Nitikanchana, president van de Ratchaburi PAO.

De politie zei dat er voldoende bewijs is om de heer Wanchart aan te klagen voor moord, poging tot moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie en het dragen van een wapen in een openbare ruimte.

Lees hier het vorige bericht over deze zaak:

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiang Rai Times
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!