Lerares overleden aan elektrische schok tijdens gebruik en opladen van haar tablet

~TEGEN DE STROOM IS HET KWAAD ROEIEN~
(Tegen algemene opvattingen kan men zich moeilijk verzetten)

BURIRAM:- Een lerares werd dood aangetroffen en is vermoedelijk gestorven aan een electrische schok terwijl ze met haar tablet bezig was en deze oplaadde.

Video: https://www.liveleak.com/view?t=uChwf_1614703323

Het lichaam van de lerares Engels, Supana Add Taironrong, 48, werd ontdekt nadat haar buren afgelopen maandag een vreemde geur hadden opgemerkt rond haar huis in Buriram, Noord-Oost Thailand.

Politieagenten klopten op haar voordeur en braken het pand binnen nadat ze geen gehoor kregen. Binnen in de slaapkamer, troffen ze haar levenloze lichaam aan in een staat van ontbinding. Naast haar lag een tablet, verbonden aan een oplader, waarop brandplekken te zien waren, en tevens een mobiele telefoon die ook was verbonden met een oplader.

De ventilator in de slaapkamer draaide nog en leek onaangeroerd sinds de lerares stierf.

Krisana Buapa, haar neef, zei dat de vrouw alleen woonde nadat ze gescheiden was van haar man. “Ze woont samen met haar hond en heeft geen kinderen. Ze was al een hele tijd gescheiden van haar man.”

“Ze kocht de tablet ongeveer een maand geleden om zich te vermaken wanneer ze alleen thuis was. Ze vond het geweldig en gebruikte het dagelijks. Ze keek elke avond films en speelde er spelletjes op.”

Agenten zeiden dat de vrouw waarschijnlijk aan een elektrische schok is overleden aangezien er niet alleen brandplekken werden gevonden op de apparaten, maar ook op haar arm. Forensisch onderzoekers van de politie schatten dat ze al drie dagen dood was, gezien de staat van ontbinding.

Supana’s lijk zal naar het Buriram-ziekenhuis worden oergebracht voor autopsie. De politie doet verder onderzoek.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Stickboybkk
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Liveleak.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!