Indonesisch restaurant TRINDY’S, in hartje van Jomtien, een schot in de roos!

~EEN SCHOT IN DE ROOS~
(Een succes)

PATTAYA:- Een aanwinst is het zeer zeker op het gebied van restaurants, Indonesisch restaurant Trindy”s, eigenlijk zou uw nieuwsbeer de jonge ondernemers Trin Wiriyakul en Andy Wiyono moeten feliciteren met hun toko.

De naam Trindy komt voort uit de eerste drie letters van Trin en de laatste drie letters van Andy, misschien een voor de hand liggende naam, maar trendy is deze naam zeer zeker.

Beide heren hebben een imposant restaurantverleden, Trin als manager bij restaurant May en Andy als kok bij Pepper en Salt.  Andy en Trin vertelde mij dat ze elkaar tegenkwamen bij een catering bij een echtpaar in Pattaya. Trin weet weinig van de Indonesische keuken maar kan naast het cocktails mixen als geen ander decoreren en Andy kan verschrikkelijk goed en lekker Indonesisch koken en heeft geen inspiratie om te decoreren. 

KORTOM….
Wat Trin niet heeft, heeft Andy en wat Andy niet heeft, heeft Trin. Ze vullen elkaar dus op gastronomisch elkaar aan als Ying en Yang, beter kunnen ze het niet treffen.

Uw nieuwsbeer volgt deze jonge entrepreneurs al een tijdje via hun eigen facebook pagina “Trindy Indo en het belooft een klasse restaurant te worden. Misschien dat restaurant iets teveel gezegd is. Het is meer een huiskamer restaurant, 8 tafels met een imponeerde uitstraling, keurig verzorgd en …….schoon!

ZELFS DE THAISE GASTEN LIKTEN HUN VINGERS ER BIJ AF!!!

Juist op het moment dat uw Nieuwsbeer Olleke Bolleke het restaurant binnentrad, mijmerde op de achtergrond Anneke Grönloh, die heimelijk zong over Surabaya. 

ZO,  dat was even thuiskomen…wij kregen keurig een tafeltje, nou ja, tafeltje een tafel toegewezen. De sociale afstand hoeft hier geen probleem te zijn, lekker royaal zitten, zodat uitbuiken later geen probleem hoeft te zijn .

Wij werden ontvangen met een kleine cocktail van het huis, alvorens wij de menukaart aangereikt kregen, het is teveel om u te vertellen wat er allemaal op de kaart prijkte, maar belangrijk om te weten is, dat naast een Indonesische sectie ook verschillende Thaise gerechten (met een vleugje Indonesisch) alsook een 3 tal westerse gerechten te bestellen zijn, eigenlijk voor ieder wat wils, maar de nadruk ligt overduidelijk op de keuken van het geboorteland van Andy……..Indonesië.

Wij gingen voor de Indonesische rijsttafel, een selectie van maar liefst 11 gerechtjes, deze maakte onze tafel bijna te klein, zodat er een rijk gevulde dis ontstond, waar ik U tegen zei. Allemaal even lekker, een enkel was mij te scherp, maar niet getreurd, er was toch meer dan genoeg.

Het leuke is dat het allemaal zeer betaalbaar is, geen absurde prijzen, geen service tax of ander verborgen financiële prikkels. Trin vertelde nog geen wijnkaart te hebben, maar dat zou niet lang op zich laten wachten, in tussentijd schenkt Trindy een uitstekende huiswijn.

Wij, alle drie, kwamen na afloop van het copieuze diner maar tot één conclusie….het was uitstekend, zeker als wij naar de prijskwaliteit verhouding kijken. Het is wel te merken dat iedereen nog moet wennen,  bij ons was het even wachten geblazen, zodat het geduld op de proef gesteld werd. 

Maar Tom, deel uitmakend van het bedieningsteam, deed er alles aan om het ons naar de zin te maken, wij werden door hem heerlijk in de watten gelegd.  Zodat wij de directie en medewerkers van dit pareltje in het hart van Jomtien alle succes toewensen.

Trindy Indo is gelegen waar vroeger restaurant Carpaccio was, schuin tegenover restaurant Nathan, pal tegenover de 7/eleven.

Voor meer informatie zoals telefoon, Line etc. klik maar eens op deze LINK

Olleke Bolleke in Thailand.

Eén gedachte over “Indonesisch restaurant TRINDY’S, in hartje van Jomtien, een schot in de roos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!