Bolt chauffeurs vallen in Pattaya naar verluidt rivaliserende motortaxichauffeurs aan

PATTAYA:- Een groep Bolt chauffeurs zouden naar verluidt een groep Win rijders (motortaxichauffeurs) in Pattaya hebben aangevallen vanwege klant- en territoriale geschillen, waarbij twee mensen gewond raakten.

Gisteren meldde twee motortaxichauffeurs, khun Paitoon Wengwipha (30 jaar oud) en khun Anant Panyim (50 jaar oud), zich bij de wachtcommandant op het politiebureau van Pattaya om een ​​proces-verbaal tegen een niet-geïdentificeerde groep Bolt chauffeurs te laten opmaken.

Volgens Khun Paitoon en khun Anant bestond de groep aanvallers uit ongeveer 7-8 man, de twee beweerde dat voorafgaand op aan het incident enkele Bolt-coureurs een condominiumgebied waren binnengereden, wat volgens hen het territorium van de Win-coureurs was, dat leidde tot een kleine verbale woordenwisseling tussen een andere groep Win-coureurs en de Bolt-chauffeurs.

De twee groepen besloten in eerste instantie om ieder hun eigen weg te gaan. Kort na de woordenwisseling kwamen de chauffeurs van Bolt echter terug met honkbalknuppels, ijzeren staven en messen, en vielen ze plotseling khun Paitoon en khun Anant aan.

Khun Paitoon werd tegen het hoofd geraakt en liep een flinke snee op en moest zeven hechtingen krijgen, terwijl Khun  Anant mondletsel opliep en drie hechtingen kreeg. De verdachten sloegen na het incident op de vlucht.

Kapitein Natchapol Sangsi, een rechercheur op het politiebureau die de klacht ontving, zei dat de politie bezig was met het identificeren van alle verdachten.

Er zijn een aantal groeiende onenigheden en geschillen geweest tussen de rivaliserende motortaxidiensten, zoals uw nieuwsbeer onlangs https://ollekebolleke.info/politie-pattaya-sust-de-ruzie-tussen-een-taxichauffeurs-van-bolt-en-win-rijders-op-het-strand-van-pattaya/ publiceerde.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!