Het Thaise leger eerde gisteren koningin Suthida op haar verjaardag met 21 saluutschoten

BANGKOK:- Het Thaise leger vierde zaterdag de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana met een saluutschot van 21 schoten.

Het 1e regiment veldartillerie van het Koninklijk Thais leger, King’s Guard, leidde de ceremonie op het koninklijke terrein van Sanam Luang, grenzend aan het Grand Palace.

Het korps van de Koninklijke Thaise Marine bracht een groet bij fort Wichai Prasit in het district Bangkok Yai. Ten slotte voerde het commando veiligheidstroepen van de Koninklijke Thaise luchtmacht een groet bij de Koninklijke Navaminda Kasatriyadhiraj academie in het hoofddistrict uit.

Een saluutschot, ook wel saluutschoten genoemd, is een ceremoniële handeling waarbij schoten worden afgevuurd om speciale gelegenheden te markeren of eer te bewijzen. Het aantal afgevuurde schoten kan variëren, afhankelijk van de betekenis van de gebeurtenis of de rang van de persoon die wordt geëerd. In veel landen, waaronder Thailand, een saluutschot met 21 schoten een gangbare praktijk om een ​​vreugdevolle gelegenheid te markeren.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!