Thaise arbeider valt in Zuid-Thailand in één cementmolen, net op het nippertje gered door de uitschakelaar

PATTHALUNG:- Een 50-jarige arbeider ontsnapte ternauwernood aan de dood nadat hij in een grote cementmolen bij het bedrijf Saeng Charoen Concrete Mix in de zuidelijke provincie Patthalung viel.

Zijn weldenkende collega, zette net op tijd de cementmolen uit, waarna medewerkers van de vrijwillige reddingsdienst hem uit de klauwen van cementmolen konden bevrijden.

Gisteren in de ochtend  haastten agenten van het politiebureau van Pa Bon zich samen met vrijwilligers en reddingswerkers van Pa Bon naar de plaats delict na meldingen van het ongeval. 

Ze ontdekten de 50-jarige Prasan Eiadwong die vastzat in de cementmolen met zijn linkerarm verbrijzeld en uitstekende botten. Reddingswerkers gebruikten gespecialiseerd gereedschap om een ​​opening in de mixer te maken en door het beton rondom Prasan te boren, waardoor hij uiteindelijk na bijna een uur inspanning werd bevrijd.

Khun Prasan kreeg de eerste hulp en werd vervolgens voor verdere hulp naar het Pa Bon-ziekenhuis vervoerd. Een 21-jarige collega, Hies Din Kliaengchan, onthulde dat Khun Prasan niemand verteld had dat hij in het bovengedeelte van de mixer ging schoon maken. Toen de collega de schakelaar van de mixer activeerde, begon deze te draaien, waardoor Prasan erin tuimelde en gewond raakte.

De snelle reactie van de collega, die zijn geschreeuw hoorde en prompt de mixer uitzette, heeft waarschijnlijk het leven van Prasan gered. Werknemers in de cementfabriek zijn verplicht om hun supervisor op de hoogte te stellen van hun verblijfplaats tijdens taken, maar Prasan had dit niet gedaan, wat leidde tot deze uiterst gevaarlijke situatie.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!