Bangkok, de hoofdstad van Thailand heeft méér dan 62.000 beveiligingscamera’s geïnstalleerd 

BANGKOK:- De Metropolitaanse administratie van Bangkok , het BMA, heeft 62.217 beveiligingscamera’s in de hoofdstad geïnstalleerd voor de veiligheid van de inwoners van Bangkok, zo maakte de gouverneur van deze stad, khun Aswin Kwangmuang gisteren bekend.

Aswin meldde dat de BMA 13 CCTV-bewakingscentra had opgezet en dat alle beveiligingscamera’s in alle 50 districten online waren en verbonden met de centra.

De gouverneur zei dat de bewakingscentra altijd controleren of de camera’s online zijn, zodat belangrijke incidenten niet worden gemist bij het opnemen.

Hij zei dat het publiek beelden van de camera’s kan opvragen door contact op te nemen met de centra.  Mensen die de beelden zoeken, moeten de centra informeren over de serienummers op de CCTV-paal of op CCTV-controlekasten, evenals de datum en tijd waarop de ongevallen of ongewenste incidenten plaatsvonden.

De camera’s zijn geïnstalleerd in zowel drukke gebieden als in afgelegen gebieden, op voetgangersbruggen en in andere openbare ruimtes, aldus Aswin.

“De CCTV-camera’s zullen zowel criminele incidenten als verkeersongevallen opnemen en de beelden kunnen als bewijs worden gebruikt”, voegde hij eraan toe.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!