UPDATE | Arrestatiebevel uitgevaardigd voor 3 Chinesen inzake de dood van een Russische vrouw in Pattaya 

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft een bevel uitgevaardigd, goedgekeurd door de rechtbank van Pattaya, voor de arrestaties van drie Chinese staatsburgers na de dood van een Russische vrouw in Pattaya op 16 september, aldus de politie. 

Generaal Thitawat Suriyachai, commandant van de Cybercrime Investigation Division 4, in zijn hoedanigheid van plv. hoofd van een politieteam voor het onderzoek naar gevallen van seksueel misbruik tegen kinderen en vrouwen, identificeerde de drie als Nin Wai Siu, 48, een Hong Kong Chinees man en twee Chinese vrouwen – Song Qianli, 32, en Rou Li, 27. De drie worden gezocht wegens vermeende mensenhandel en andere aanverwante zaken . 

Het arrestatiebevel voor de drie verdachten volgde op een politieonderzoek van afgelopen. zaterdag van een huis in Natcha Housing Estate in het centrum van Pattaya en arresteerde daar de 45-jarige Chinese man Mr. Wang Gang, de eigenaar van het huis, voor verhoor in verband met met de zaak. 

Er werd onderzoek naar de zaak nadat een 30-jarige Russische vrouw, Mrs.Anara Seitaleva, vanaf de zevende etage van residence Royal Hill aan de Thappraya Road in Jomtien was gevallen. Aanvankelijk werd aangenomen dat ze zelfmoord had gepleegd.

Drie dagen eerder, op 13 september, diende Mrs. Seitaleva een klacht in bij politie van Pattaya. In deze klacht vertelde Mrs. Seitaleva dat ze door een Chinees stel voor werk in Pattaya was benaderd. Ze kreeg 20.000 baht per maand beloofd voor een baan gerelateerd aan toerisme.

Ze arriveerde op 15 juli in Thailand en werd op de luchthaven van Suvarnabhumi opgewacht door een Chinese man. Na een nacht in Bangkok te hebben verbleven, nam de man haar mee naar Chiang Rai in het noorden. Vanuit Chiang Rai werd ze via het immigratiecontrolepunt in het district Chiang Saen naar Laos gebracht.

LEES ÓÓK > https://ollekebolleke.info/russische-vrouw-valt-van-de-7e-verdieping-van-residence-royal-hill-in-pattaya/

In Laos nam de Chinese man haar paspoort in en dwong haar om voor een callcenterbende te werken, maar ze kon het werk niet aan. Daarna werd ze gedwongen tot prostitutie. Seitaleva zei dat ze werd gefilmd terwijl ze seks had met klanten om daarna gechanteerd te worden.

Op 27 juli nam de Chinese man haar mee terug naar Thailand. Ze keerden terug naar Bangkok, waar ze gedwongen werd om haar lichaam te verkopen. Ze wist op 11 september uit de bende te ontsnappen en nam een ​​taxi naar Pattaya, waar ze hulp zocht bij een Duitse man en in zijn kamer in een condominium verbleef. De Duitse man vertelde de politie dat Mrs. Seitaleva een vriend was van zijn vriendin.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: ThaiRath 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!