Russische vrouw valt van de 7e verdieping van residence “Royal Hill” in Pattaya

PATTAYA:- Gistermorgen is er een Russische vrouw om het leven gekomen bij residence “Royal Hill” aan de Thappraya Raod in Jomtien. De vrouw had eerder aangifte gedaan bij de politie over wat volgens haar een Chinese gangster was die haar dwong om prostituee te worden in Pattaya.

De politie van Pattaya werd op de hoogte gebracht van het incident en arriveerde bij het zeven verdiepingen tellende hotel en vond de buitenlandse vrouw die later werd geïdentificeerd als een 30-jarige Kirgizische vrouw aan de voet van het gebouw. De vrouw werd ter plaatse dood verklaard.

Kolonel Kunlachart Kunlachai, politiechef van de stad Pattaya, ging naar de kamer op de zevende verdieping waar de vrouw verbleef.

De Amerikaanse mr. Hans Matthias Bechstein, 58 jaar en eigenaar van het appartement, vertelde tegen de politie: “ ik heb twee neven te logeren, het zijn studenten die Thailand kwamen bezoeken.”

“De Kirgizische vrouw was een vriendin van mijn ex-vriendin. Ze vroeg om hulp omdat ze naar verluidt werd opgelicht door een Chinese gangster om prostituee te worden. Ze beweerde dat ze een plek nodig had om zich te verstoppen. Ik ken haar niet persoonlijk, maar ik heb haar één van slaapkamers gegeven om in te verblijven.”

“Vandaag vertelde een personeelslid van Royal Hill mij dat zij haar dood tegemoet was gesprongen.”

De politie ontdekte dat ze bankbiljetten van in totaal meer dan 10,000 baht over het balkon gooide voordat ze viel. Ze had onlangs ook een arts ontmoet in een ziekenhuis, hoewel het niet duidelijk was waarvoor.

De vrouw had, zoals vermeld, onlangs ook aangifte gedaan bij de politie van Pattaya. Ze vertelde de politie dat ze was opgelicht door wat ze een Chinese gangster noemde om een ​​prostituee in Pattaya te worden, hoewel de naam van deze persoon onbekend was.

De politie van Pattaya onderzoekt de ongebruikelijke zaak. Dit is een verhaal in ontwikkeling en uw nieuwsbeer zal u updates geven wanneer deze beschikbaar komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Div. Thaise kranten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!