2e UPDATE | Hoofdcommissaris politie Pattaya  overgeplaatst na de dood de Russische vrouw

PATTAYA:- De hoofdcommissaris van de politie Pattaya is gisteren overgebracht naar het hoofdkwartier van de Nationale Politie in Bangkok nadat er in deze kustplaats twee gevallen van mensenhandel en prostitutie aan het licht kwamen, waarbij een Russische vrouw van de zevende etage van één residence aan de Thappraya road viel, zo stond in de Thaise krant Matichon te lezen.

Kolonel Kulachat Kulchai, zijnde de hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya, werd gisteren vervangen door plv. hoofd Kolonel Mekawit Praditphon, deze overplaatsing zou enkele weken duren.

Het eerste geval betrof de redding rond 10 september waarbij enkele van Thaise meisjes onder de 18 jaar, die gedwongen waren tot prostitutie op de Tree Town-markt, door een team van het provinciaal bestuur, samen met de districtshoofd van Banglamung en sociale ontwikkeling en menselijke veiligheid

Er is gisteren ook een onderzoekscommissie opgericht om de tweede zaak te onderzoeken waarin de Russische vrouw, Mrs.. Anara Seitaleva, 30, op vrijdag 16 september uit een hotel in Pattaya om het leven kwam. Ze had op 13 september drie  dagen voor haar dood, vertelde de politie dat ze werd achtervolgd door een Chinese bende nadat ze was ontsnapt uit de gedwongen prostitutie in Pattaya en Bangkok.

Een van de drie Chinese verdachten in deze zaak, een man en twee vrouwen, is gisteren aangehouden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Matichon.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!