Het repareren van gaten en kuilen en het gereedLeggen van zandzakken voor overstromingen staan op de agenda voor Zuid-Pattaya

PATTAYA:- De gemeenteraadsleden Nikom Sangkaew en Wuttithon Sangurai observeerden het werk buiten de Wat Chaimongkol-tempel op 13 september. Daar was stadsmedewerker bezig een los rioolrooster vast te lassen en waren er andere medewerkers bezig om talloze putdeksels te repareren die hard rammelde als er een auto overheen reed.

Naast de losse rioolroosters waren delen van het drainagesysteem ingestort, waardoor diepe, gevaarlijke kuilen ontstaan waren. De wegwerkers gingen vervolgens naar Soi Hollywood achter de Wat Chaimongkol-markt, waar meer kletterende dekens werden gevonden.  Bewoners klaagden dat al het lawaai hen irriteerde.

De stadsbewoners hebben het gemeentebestuur ook gevraagd om zandzakken te distribueren om overstromingen te voorkomen van de dagelijkse stortbuien tijdens het regenseizoen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: PattayaMail

Eén gedachte over “Het repareren van gaten en kuilen en het gereedLeggen van zandzakken voor overstromingen staan op de agenda voor Zuid-Pattaya”

  1. Foto met de lasser, Thailand in optima forma.
    Hij zit te lassen met een zonnebril en een mondkapje op het voorhoofd.
    De veiligheidsschoenen zijn van het merk flipflop.
    De kabelrol is niet helemaal afgewikkelt voor de laswerkzaamheden, deze kan loeiheet worden en kortsluiting veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!