Als gevolg van stakingen op de luchthavens van München en Frankfurt annuleert Thai Airways zes vluchten 

BANGKOK:- Stakingen op de Duitse luchthavens van München en Frankfurt hebben de nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand gedwongen zes vluchten op zondag en maandag te annuleren.

Thai Airways International (THAI) heeft aangekondigd dat het de volgende vluchten annuleert omdat de operaties op de luchthavens van Frankfurt en München tot stilstand komen:

• Bangkok-Frankfurt TG920 op zondag
• Frankfurt-Bangkok TG921 op maandag

• Bangkok-Frankfurt TG922 op maandag
• Frankfurt-Bangkok TG 923 op maandag
• Bangkok-München TG924 op zondag-maandag
• München-Bangkok TG925 op zondag-maandag

THAI dringt er bij passagiers op aan om de updates op de website thaiairways.com in de gaten te houden of het contactcentrum te bellen op (02) 356 1111.

Volgens Reuters hebben twee Duitse vakbonden, Verdi en EVG, die transportarbeiders vertegenwoordigen, maandag opgeroepen tot massastakingen in verband met loongeschillen.  Deze stakingen zullen naar verwachting een wijdverspreide verstoring van de dienstverlening op spoorwegen en luchthavens veroorzaken.

De stakingen, die maandag net na middernacht zullen beginnen, zullen de laatste zijn in maanden van industriële actie en protesten die de grote Europese economieën hebben getroffen, aangezien hogere voedsel- en energieprijzen de mensen hebben getroffen.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!