77-jarige baasje in Oost-Thailand kan het niet langer verdragen zijn negen katten te missen en vraagt huilend zijn katten terug

SATTAHIP:- Khun Ta Preecha, 77 jaar oud, lag huilend op zijn bedbank na te denken aan zijn 9 katten die hij had afgestaan omdat hij geen geld meer had om ze te voeden. Na 2 dagen moest hij ze uit verdriet terugvragen omdat hij ze niet kon missen. Gelukkig voor hem waren er vriendelijk mensen die aanboden om te helpen.

Khun Preecha Phopphueng, een voormalige reclamechauffeur voor een bioscoop in het gebied van het district Sattahip, is sinds de uitbraak van Covid19 al meer dan drie jaar werkloos, waardoor hij op één houtje moest bijten en moeite had met het opvoeden van 11 katten die als kittens bij hem waren gebracht. 

Het zwerfhonden en katten opvangcentrum van Sattahip hoorde van deze tranentrekkende gebeurtenis en nam aanvankelijk contact op om 9 katten onder hun hoede te nemen om de lasten voor de oude baas te verlichten.

Tot vorige week had Khun Preecha slechts twee katten die hielpen de eenzaamheid te verdringen, maar afgelopen weekend werden verslaggevers van lokale kranten gevraagd om hulp te bieden  om de eenzaamheid van opa Preecha te verlichten.

Al spoedig werden van alle kanten de portemonnees getrokken en kon er een auto gecharterd worden om alle 9 katten op te halen bij het Stray Dog and Cat Care Center in Sattahip. Zodat Opa Preecha omringd wordt door zijn katten.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!