De weersomstandigheden in Hua Hin zijn niet om over naar huis te schrijven, waarschuwingen voor overstromingen zijn uitgegeven 

HUA HIN:- Volgens het Thais Meteorologisch instituut zal het natte weer van de afgelopen dagen in Hua Hin naar verwachting tot ver in het weekend aanhouden.

Bewoners en bezoekers in Hua Hin en Prachuap Khiri Khan moeten zich beducht zijn op voor een voortzetting van de natte weersomstandigheden, zeker nu de noordoostelijke moesson zijn greep op de Golf van Thailand, Zuid-Thailand en de Andamanse Zee heeft versterkt.

Dit weersysteem zal naar verwachting tot en met zondag aanhouden, met zware tot zeer zware regenval in verschillende zuidelijke regio’s tot gevolg.

De bewoners in provincie Prachuap Khiri Khan moeten alert zijn, nu de lokale autoriteiten waarschuwen voor mogelijke plotselinge overstromingen, bosafvoer, stagnerende overstromingen en harde wind. Deze omstandigheden zullen naar verwachting het ernstigst tussen vandaag en 19 november 2023 zijn.

Inwoners van laaggelegen en overstromingsgevoelige gebieden worden geacht waakzaam te blijven.

Het publiek in deze getroffen gebieden wordt geadviseerd op de hoogte te blijven van de laatste weersvoorspellingen en officiële aankondigingen.

Bij eventuele impact of hulpbehoefte kunnen incidenten via diverse kanalen worden gemeld. Hulp is beschikbaar via de telefoon op 1784 of via de LINE-applicatie, met de contactpersoon “DDPM Report 1784” of Line ID @1784DDPM, die 24 uur per dag actief is.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!