6,000 Amerikaanse matrozen hebben Pattaya weer verlaten en het ruime sop gekozen

PATTAYA:- Eergisteren zijn de 6,000 Amerikaanse matrozen van de Carrier Strike Group 9 van de Amerikaanse marine zijn uit Pattaya vertrokken, na een weekend flink de bloemetjes buitengezet te hebben.

Tijdens het weekendverblijf van de matrozen zag Walking Street, de beroemde uitgaanswijk van Pattaya, een golf van activiteit. Er werden groepen matrozen waargenomen die verschillende plekken op straat bezochten, waaronder bars, restaurants en go-go-bars.

Ondernemers waren over het algemeen opgetogen over de economische voordelen die het zeebezoek met zich meebracht. Khun Sunthorn, de eigenaar van een go-go-bar in Walking Street, vertelde dat hij blij was dat de stad eindelijk getuige was van een heropleving van internationale toeristen na de COVID-19-pandemie. Hij voorspelde dat het bezoek van de matrozen de stad honderden miljoenen baht aan inkomsten had opgeleverd.

Ondertussen verklaarde Lisa Hamilton, voorzitter van de bedrijfsvereniging van het Pattiaanse nachtleven dat ze een verandering in het gedrag van de matrozen waarnam. Velen kozen ervoor om tijd door te brengen op het strand of te winkelen in winkelcentra, wat volgens haar te wijten zou kunnen zijn aan het warme weer of aan de regels die de Amerikaanse marine heeft opgelegd om ongewenste incidenten te voorkomen.

Ten slotte deelden khun Chris, manager van een andere go-go-bar, soortgelijke gevoelens, hij zei dat ze tijdens het verblijf van de matrozen getuige waren geweest van een aanzienlijke toename van de omzet. Ze spraken ook hun dank uit aan de autoriteiten van Pattaya voor het bevorderen van het toerisme in de stad.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN cable tv

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!