39 leerlingen in Centraal Thailand besmet met de Covid19 virus  

SARABURI:- Maar liefst 39 studenten van de voetbalacademie van Wat Saha it Mongkhon School in de wijk Nong Khae in Saraburi zijn positief op Covid19 getest.

De cluster werd ontdekt toen ambtenaren van de volksgezondheid reageerden op een tip en 60 studenten en schoolpersoneel met ATK testen controleerden.

De 39 positief geteste leerlingen van de voetbalacademie van de school worden behandeld in een ruimte in Wat Khok Matum, terwijl de rest een 10-daagse quarantaine ondergaat.

Ondertussen is de Wat Sahamit Mongkhon School bestempelt als een rode zone en is het de mensen verboden om zonder toestemming naar binnen te gaan.  De trainingen worden opgeschort, terwijl spelers en staf de instructie hebben gekregen om de gezondheidsmaatregelen strikt op te volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!