De verkoop van hondenmaaltijden blijkt voor een voedselverkoper winstgevender te zijn dan voor de mens

KANCHANABURI:- Gekookte maaltijden voor honden in de provincie Kanchanaburi verkopen goed, een verkoper, die voorheen curry en rijst verkocht, verdient maar nu liefst 1.000 Baht per dag.

Khun Surachet Kangsri, die het recept voor de trouwe viervoeters uitvond, zei dat hij op het idee kwam nadat hij had opgemerkt dat de klanten van zijn maaltijden uit zijn kraam zijn waren met ander voedsel mengde.

“Het eten voor mensen is op de lange termijn niet goed voor de gezondheid van honden, dus ik bedacht een recept voor honden met goede ingrediënten, zoals varkensvlees en rundvlees van hoge kwaliteit, om twee gewilde recepten te maken,” zei hij.

Toen hij eenmaal gekookt voedsel voor honden begon te verkopen, werd het zijn belangrijkste bron van inkomsten en stopte hij met het verkopen van voedsel voor mensen.  Hij begon met het gebruik van vier kilogram ingrediënten aan het begin van elke dag, maar de toegenomen vraag naar zijn hondenmaaltijden vereist nu gemiddeld 10 tot 15 kilogram varkensvlees en rundvlees per dag.

Een plastic doos met gekookte hondenmaaltijden wordt verkocht van 15 tot 50 baht, afhankelijk van de grootte, terwijl een pakje diepvriesmaaltijden 60 baht kost.

Khun Surachet zei dat zijn producten verkrijgbaar zijn bij verschillende kraampjes in Kanchanaburi en ook online kunnen worden besteld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!