38-jarige verdachte ontsnapt tijdens een misdaad reconstructie ternauwernood aan openbare lynchpartij

CHONBURI:- Een 38-jarige dronken man zou in Chonburi twee van zijn mannelijke familieleden hebben vermoord en één van zijn mannelijke familieleden ernstig hebben verwond, van wie hij beweerde dat hij hem eerder in het gezicht had geslagen met een vuurwapen.  De verdachte ontsnapte naar verluidt ternauwernood aan een lynchpartij door de familieleden van de slachtoffers.

De politie van Ban Bueng reageerde op een vermeende moord waarbij drie mannelijke slachtoffers waren betrokken, Niphon, 56, Wichan, 55, en Udon, 50, (achternamen niet opgegeven). De moord zou in een winkel in het subdistrict Nong Bon Daeng van de provincie Chonburi hebben plaatsgevonden.

De eerste twee slachtoffers werden ter plaatse doodgeschoten, de derde liep een ernstige schotwond op.  Alle drie de slachtoffers, inclusief de verdachte, waren naar verluidt familieleden van hem.

De verdachte werd volgens de politie van Ban Bueng geïdentificeerd als khun Supakorn (naam en leeftijd niet opgegeven).  Hij vluchtte op zijn motor nadat hij een misdaad had begaan en trok zich terug in het huis van zijn schoonvader. 

 De politie deed er bijna 4-5 uur over om de verdachte uiteindelijk tot rede te brengen om hem te arresteren, die volgens het proces-verbaal dronken leek en de loop van een pistool tegen zijn hoofd bleef drukken.  Vervolgens werd hij overgebracht naar het politiebureau van Ban Bueng.

Khun Supakorn getuigde, nog steeds in de olie, zei dat hij zijn wapen pas vier dagen geleden had gekocht.  Met zijn pistool ging hij naar de winkel waar zijn drie familieleden zaten te kletsen.

Zijn familieleden geboden hem toen zijn pistool weg te doen, dus keerde hij terug naar huis, laadde het en kwam terug om de drie slachtoffers neer te schieten waarvan hij beweerde dat ze hem eerder in het gezicht hadden geslagen, hoewel hij niet kon vertellen wie dat had gedaan.  Hij zei ook dat hij eerst naar de slachtoffers waaide (Thaise groet) voordat hij ze van de wereld schoot.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!