Naakte dakloze man door pick-up truck in Pattaya aangereden en naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht

PATTAYA:- Een naakte dakloze man werd gisteren door een pick-up truck aangereden terwijl hij probeerde de weg over te steken in Pattaya. De chauffeur van de truck beweerde dat de man plots de weg overstak.

Het Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Center ontving gisteren,een telefoontje over een naakte dakloze man die werd aangereden door een truck en ernstig gewond raakte toen hij probeerde de weg over te steken in het subdistrict Bang Lamung.

Het slachtoffer, wiens naam en leeftijd niet konden worden geïdentificeerd door reddingswerkers, leek volledig naakt in een plas bloed te liggen nadat hij was aangereden door een pick-up truck. 

De reddingswerkers kleedden hem aan en brachten hem snel naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis vanwege zijn ernstige verwondingen. Waarom de man niet gekleed was, is niet duidelijk.

Khun Jirasak Sarakham, een 28-jarige bestuurder van de pick-up truck, vertelde tegen lokale media dat de dakloze man abrupt de weg overstak, zodat hij  niet konden remmen. De naam en leeftijd van de bestuurder zijn niet bekendgemaakt en hij weigerde met de pers te praten, aldus lokale verslaggevers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!