De veldtraining voor de kadetten van territoriale verdediging in Thailand wordt hervat 

THAILAND:- Het leger gaat de veldtraining voor territoriale defensiestudenten in juli hervatten, precies in de maand wanneer het ministerie van Volksgezondheid naar verwachting het Covid19 virus tot een endemische ziekte zal verklaren.

Kolonel Sirichan Ngathong, de plv. woordvoerster, zei vandaag dat derdejaars territoriale kadetten een tweedaagse veldtraining zouden ondergaan, zonder te overnachten, in hun plaatselijke opleidingscentra.

De Vierde- en vijfdejaars kadetten zouden deelnemen aan veldtrainingen op het trainingskamp van Khao Chon Kai in de provincie Kanchanaburi.  Het zou vijf dagen duren voor mannelijke studenten en drie dagen voor vrouwen.  De activiteiten zouden worden aangepast om de ziektebestrijding te ondersteunen, zo zei kolonel Sirichan.

De veldtraining zou worden hervat omdat de lokale Covid-19-situatie gestaag verbeterde, het ministerie van Volksgezondheid van plan was Covid-19 op 1 juli tot een endemische ziekte te verklaren, de scholen hervatten deze maand het onderwijs op locatie en de zaken waren vrijwel weer normaal, zei de woordvoerster  gezegd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Somchai Poomlard
Content: Olleke Bolleke in Thailand  
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!