15 vrijwilligers opgeroepen om een 230 kilo zware besmette Thaise vrouw van de 2e verdieping in Bangkok te halen

BANGKOK:- Gisteravond moesten er 15 reddingswerkers van Siam Nonthaburi Rescue Foundation aan te pas komen om een 230 kilo zware Covid19 patiënte naar een gemeenschapsisolatiecentrum te vervoeren.

De stichting werd om 21.00 uur naar een huis aan Vibhavadi Rangsit Road in de wijk Don Muang in Bangkok opgeroepen om een ​​gezin van drie, dat positief op het Covid19 virus getest was naar een gemeenschapsisolatiecentrum te vervoeren waar het gezin op ziekenhuisbedden moet wachten.

Het gezin bestaat uit een 65-jarige moeder, een dochter en een neef.  Zes medewerkers die als eerste ter plaatse waren, konden de moeder, die op de tweede verdieping woonde, niet naar de ambulance krijgen omdat ze te zwaar woog.

De medewerkers moesten het hoofdkantoor van de stichting bellen om nog negen mannen op te trommelen, om de Thaise samen met benodigde reddingsapparatuur naar beneden te brengen.

Nadat de moeder met succes naar de ambulance was gebracht, desinfecteerden de medewerkers het huis en de nabijgelegen gebieden met ontsmettingsmiddel.

Een nieuwsbron onthulde dat een gemeenschapsisolatiecentrum eerder een ambulance naar het huis had gestuurd om de dochter en de neef op te halen, zodat ze in quarantaine konden worden geplaatst.  Maar de twee weigerden om de dikke dame alleen te laten, omdat ze zich nauwelijks kon bewegen en veel onderliggende gezondheidsproblemen heeft, wat het centrum ertoe bracht de reddingsstichting te bellen voor hulp.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!