Hoge politiegeneraal doet met zijn politiehelikopter in Prachuap Khiri Khan héél wat stof opwaaien

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Een politiehelikopter met een delegatie, waaronder luitenant-generaal Montree Yimyaem en zijn gevolg, landde gisteren om 9.20 uur op een schoolvoetbalveld in het centrum van Ban Paknam Pran in de provincie Prachuap Khiri Khan, zo las uw nieuwsbeer in het Daily News.

De neerwaartse luchtstroom van de grote helikopter zorgde ervoor tien winkels en kraampjes volledig tegen de vlakte gingen, de daken vlogen in het rond, het canvas scheurde en een auto moest er ook aan geloven.

De luitenant-generaal bracht een bezoek aan Prachuap Khiri Khan om de antidrugsmaatregelen te controleren.

Op de grond stond een politieman met een bord met de tekst “Welkom”, maar zijn bezoek op deze manier was allesbehalve welkom, zo liet een boze vertegenwoordiger van de vissersassociatie in het gebied, Khun Atichart Chaisri, weten, hij zei:

 “Hoe halen ze het in hun hoofd om een ​​dergelijke grote helikopter midden in een gemeenschap als deze te laten landen? Ze hadden ver weg moeten landen en overstappen in een auto.

 “Alsof wij hier niet genoeg onder de pandemie hebben te lijden en nu DIT !”

Toen luitenant-generaal Montree hoorde van de schade die zijn aankomst had aangericht, gaf hij snel de plaatselijke politiechef opdracht om de schade te beoordelen en een vergoeding te regelen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand 
Bron: Daily News

Eén gedachte over “Hoge politiegeneraal doet met zijn politiehelikopter in Prachuap Khiri Khan héél wat stof opwaaien”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!