馃帴 | Politie van Pattaya vraagt 鈥嬧媜m een definitieve sluiting voor “restaurant” dat betrapt werd op het regelmatig overtreden van de Covid19 regels

PATTAYA:- Politie Luitenant-kolonel Wuttikarn Plongrong, hield gisteren een kleine persconferentie omtrent de inval van een lokaal restaurant dat gistermorgen geschiedde.

Volgens Luitenant-kolonel Wuttikarn Plongrong, welke 贸贸k plaatsvervangend commissaris van politie in Pattaya, had het restaurant met enig regelmaat, drie Covid19 maatregelen aan de laars gelapt

Deze drie overtredingen zouden bestaan uit het verkopen van alcohol zonder toestemming, het illegaal openen van een uitgaansgelegenheid en het overtreden van Chonburi-bevelen voor de bestrijding van besmettelijke ziekten rond sociale afstand en andere Covid-19-regels.

De betrokken locatie, Casanova Pub en Karaoke, geheten werd volgens Khun Wuttikarn beheerd door de Khun Mangkorn Sawangjit.

Luitenant-kolonel Wuttikarn verklaarde dat de politie van Pattaya de gouverneur van Chonburi heeft verzocht om de locatie definitief te sluiten als voorbeeld voor andere bedrijven die het in hun hoofd zouden halen om de huidige strikte Covid19 regels rond het nachtleven te overtreden.

Luitenant-kolonel Wuttikarn voegde eraan toe dat ambtenaren zich ervan bewust waren dat de huidige regels niet populair waren, maar dat ze de regels niet maakten en ze alleen uitvoerden. Juridisch gezien moeten de  bars en uitgaansgelegenheden in Thailand nog steeds technisch gesloten vanwege Covid19-maatregelen van de nationale overheid. Wel hebben ze tijdelijk mogen ombouwen naar restaurants met veel regels, waaronder 11:00 sluitingstijd.

Het districtskantoor van Banglamung zal het verzoek van de politie van Pattaya om de locatie permanent te sluiten, beoordelen voordat het wordt doorgestuurd naar de gouverneur van Chonburi.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!