🎥 | Geluidsoverlast in Pathum Thani eindigt in meerdere drugsarrestaties

PATHUM THANI:- Je kunt in Thailand wat lawaai maken, of je sommige wetten overtreden, maar beide kan je beter achterwege laten.  Nadat mensen hadden geklaagd de buren naast hen in hun appartement in Pathum Thani veel lawaai maakte, controleerde de politie het en ontdekte een drugshandel.  Het onderzoek leidde tot meerdere arrestaties.

Het Departement Provinciaal Bestuur voegde zich bij het districtshoofd van Klong Luang in Pathum Thani om de klacht over geluidsoverlast te onderzoeken en zette uiteindelijk een undercoveroperatie op die culmineerde in een drugsvangst in plaats van alleen maar een geluidsovertreding.

De actie leverde slechts een drugsdeal van slechts 500 baht op, waarbij  een 26-jarige Thaise man en een 24-jarige Thaise man die een vierdejaars student aan de universiteit was, gearresteerd wereen

Bij deze undercoveractie  werden 2 volwassen  marihuanaplanten, geïmporteerde koppen om te kweken, met een gewicht van iets meer dan 46 gram in beslag genomen, zo ook werd er andere drugsparafanalia en bewijsmateriaal in beslag genomen.

De opbrengst was gering, maar de politie maakte gebruik van de jonge dealers om te proberen op te klimmen in de toeleveringsketen voor een grotere inval.  De 2 kleine dealers rolden over op een andere locatie in Pathum Thani, slechts een paar kilometer waar de politie 4 mensen aantrof die drugs gebruikten.

De politie vond en nam 514 gram samengeperste marihuana op het gebouw in de tweede inval beslag.  Ze hebben ook nog 2 arrestaties verricht in verband met de zaak, waaronder het volgen van het spoor om een ​​drugsdealer te lokaliseren en te arresteren die midden in een levering werd gestopt.  Hij had 182 gram marihuana bij zich.

De man beweerde dat hij geen idee had dat de pakketten die hij afleverde illegale drugs bevatten, en zei dat een vrouw die eruitzag als een normale verkoper hem vertelde dat hij alleen maar taarten bezorgde, waarvoor hij slechts 280 baht kreeg.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Dailynews.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!