🎥  | Gedurfde goudroof in Korat van seconde tot seconde in een videoclip vastgelegd 

NAKHON RATCHASIMA: Een roofovervaller had het eerder deze week voorzien op een goudwinkel op de begane grond van Lotus’ hypermarkt in het hoofddistrict van deze provincie en ging er vandoor met gouden kettingen ter waarde van ongeveer 4,5 miljoen baht.

De man, lang en dun, gekleed in een shirt met lange mouwen met zwarte strepen, een zwarte spijkerbroek en zijn gezicht bedekt met een zwarte wollen muts, liep rond 13.20 uur doodgemoedereerd de Yaowarat-goudwinkel binnen.

Hij haalde een pistool tevoorschijn en riep: ‘Dit is een overval. Ik heb een pistool.’

De man sprong vervolgens over een vitrine en ritste met een enkele snel handbeweging een collectie gouden kettingen van een dienblad in een tas, rende vervolgens de winkel uit en vluchtte op een motorfiets zonder kenteken. De overval duurde niet langer dan 20 seconden.

Een medewerker van een goudwinkel vertelde de politie dat de overvaller 51 gouden kettingen had meegenomen van elk 3 baht, of in totaal 153 baht, ter waarde van ongeveer 4,5 miljoen baht.

De hele beroving is van het begin tot het einde door beveiligingscamera’s gefilmd. De politie bekeek de videobeelden van beveiligingscamera’s om de dader te identificeren, in de hoop deze snel op te sporen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand  
Bron: Daily News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!