Zwitserse toerist dood aangetroffen bij Ton Ao Yon-waterval op Phuket, politie denkt dat er kwade opzet in het spel is

PHUKET:- Gisteren is het stoffelijke overschot van een 57-jarige Zwitserse vrouw die op 13 juli in de zandbak van Phuket aankwam, aan de voet van een waterval geborgen, waarbij de politie ervan uitgaat dat de vrouw verkracht en vermoord is.

Haar lichaam werd ongeveer 1 kilometer binnen het Ao Yon-watervalgebied in Wichit, in het ondiepe water aangetroffen De politie denkt dat ze al minstens 3 dagen eerder overleden voordat haar lichaam werd ontdekt.

Een 31-jarige inwoner vond het lichaam gisteren rond 13.30 uur en deed aangifte bij de lokale politie.  De 164 centimeter lange vrouw was gekleed in een roze t-shirt en jasje, met een zilverkleurige munt aan een halsketting om haar nek.  Haar spijkerbroek en slipje werden in de buurt gevonden, samen met zwarte Nike-schoenen en een mobiele telefoon.  Haar lichaam was bedekt met een zwart laken en alleen haar voeten staken boven het wateroppervlak uit.

De politie van Phuket identificeerde de vermoorde Zwitserse vrouw snel, aangezien haar paspoort en identiteitskaart ook op de plaats van de misdaad werden gevonden.  Ambtenaren hebben een volledig onderzoek geopend en gaan door met het verzamelen van bewijs, terwijl haar lichaam voor autopsie naar het Vachira Phuket-ziekenhuis werd vervoerd.

Hoewel de politie van Phuket de identiteit van de vermoorde vrouw niet openbaar heeft gemaakt, zijn details over haar trip naar Phuket wel onthuld.  Ze arriveerde op 13 juli in Phuket met een vlucht vanuit Singapore en reisde alleen volgens een bron van de immigratiepolitie.  Ze was eerder in 2019 in Phuket geweest en was naar Chiang Mai gereisd, waar ze Thailand verliet en naar Singapore gevlogen was.

Toen ze vorige maand terugkwam in Phuket, verbleef ze 2 weken in het Dusit Thani Laguna Hotel tot 27 juli waarna ze naar het Mooring Resort Hotel verhuisde.  Een getuige vertelde dat ze de vrouw afgelopen dinsdag rond 14.00 uur nog had gezien dat ze haar hotel in Phuket verliet en in de richting van het strand liep.  Er zijn op dit moment géén andere details bekend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!