VIDEO | Brand legt themarestaurant aan de Thappraya Road in Pattaya voor de tweede keer in as

PATTAYA:- Gisteren brak er brand uit in het Fairy Sweet Village restaurant en café bij een pretpark in de buurt van het gerechtsgebouw aan de Thappraya Road van Pattaya.  De schade wordt dit keer in de miljoenen baht geschat.

Hetzelfde restaurant vloog afgelopen september in brand terwijl het in aanbouw was.

De politie van Pattaya werd om 10.30 uur op de hoogte gebracht van de brand dat zich voor deed in het Fairy Sweet Village restaurant en café, bij de ingang van de provinciale rechtbank.

Brandweerlieden met brandweerauto’s en “Snelle Jelle” onze razende reporter arriveerden ter plaatse en ontdekten dat het vuur hevig woedde.  Het duurde ongeveer 20 minuten om de brand onder controle te krijgen.  Het restaurantgedeelte van het bedrijf, dat veel schuimdecoraties heeft, was bijna volledig verloren. Volgens vroege schattingen loopt de schade in de miljoenen baht.

Khun Suparawee Pueaksane, 26, een medewerkster van het café, vertelde de politie van Pattaya: “Ik stond op het punt het restaurant te openen omdat we momenteel alleen bezorgen en afhalen aanbieden vanwege Covid-19-voorzorgsmaatregelen. Op het moment dat ik een schakelaar omzette, hoorde ik een harde kwam en ontstond er gelijk brand, dat zich door het gebruikte schuimmateriaal snel over het dak van het gebouw verspreidde.”

Op dit moment denkt de politie van Pattaya dat de brand is veroorzaakt door een elektrische kortsluiting.  De politie zet echter het onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Uw nieuwsbeer merkt op dat dit restaurant afgelopen september ook in brand vloog tijdens de laatste fasen van de bouw.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!