VIDEO | Gearresteerde drugsverkoper raakt geëmotioneerd nadat de politie “HAPPY BIRTHDAY” zingt en begint te huilen

NAKHON SI THAMMARAT:- Een drugsverkoper huilde nadat de politie hem verraste met plakje cake met daarop een brandend kaarsje. Tot overmaat van emoties bij hem begon de politie ook nog eens happy birthday te zingen.

De gearresteerde drugsverkoper onthult dat niemand dit ooit voor hem heeft gedaan.  De man werd op zijn verjaardag gearresteerd en nadat de politie zijn identiteitskaart had gezien, besloten ze hem te verrassen met een aardigheidje. 

Er werd een video gedeeld vanuit de provincie Nakhon Si Thammarat waarop te zien is dat politieagenten een man verrassen met een kaars op zijn verjaardag.  

Khun Tanongkorn, bekend als Tong, 33 jaar oud uit de provincie, werd op zijn verjaardag gearresteerd.  Hij had nooit verwacht dat de politie zou beseffen dat het zijn verjaardag was en een vrolijk verjaardagsliedje voor hem zou zingen.  Tong is gearresteerd voor drugsbezit en zat op het politiebureau toen de politie hem verraste.  Toen agenten naar buiten liepen met de taart, begon de verdachte te huilen omdat hij echt verrast was.  De verdachte vertelde agenten dat niemand eerder cake voor hem had gekocht of een gelukkige verjaardag voor hem had gezongen.

Dit is de eerste keer dat de verjaardag van Tong in zijn 33 jarige leven werd gevierd en het was ook nog eens de eerste keer dat iemand hem een ​​stuk cake gaf  met een kaarsje erop.  De politie hield een duchtig gesprek met de verdachte over drugs alles wat met illegale drugs te maken zou hebben.  Na het gesprek belooft Tong alle connecties met drugs te stoppen nadat hij uit de gevangenis komt.  Hij bedankte de officieren voor hun zorg en zal zich dit vreugdevolle moment voor altijd herinneren.  Tong werd op straat gearresteerd nadat de politie de omgeving ging inspecteren.  Tong begon zich verdacht te gedragen, dus vroeg de politie hem te fouilleren, ze vonden 10 Yaba-pillen bij hem zodat hij ter plaatse werd gearresteerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube
Vertaling: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: ManagerOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!