Zwitserse ambassade laat hun landgenoten in Thailand gratis vaccineren

~WIE HET EERST KOMT, HET EERST MAALT~
(Het wordt toegekend aan degene(n) die het eerst komt)

BANGKOK:- Naast Frankrijk gaat de Zwitserse ambassade in Thailand wonende burgers vanaf volgende maand gratis laten vaccineren met het AstraZeneca-product in een privéziekenhuis.  Om zich te registreren voor de vaccinatie kunnen Zwitserse burgers van 60 jaar en ouder hun gegevens zoals hun naam, geboortedatum en paspoortnummer sturen naar bangkok.event@eda.admin.ch mailen.

De “Nation” meldt ook dat registraties worden geaccepteerd volgens het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Zwitsers die buiten Bangkok wonen, kunnen gebruik maken van deze vaccinatiemogelijkheid, maar moeten naar Bangkok reizen. “We hebben contact met ziekenhuizen buiten Bangkok en hopen daar in de toekomst dergelijke mogelijkheden te bieden. 

Raadpleeg voor medisch advies uw arts”, aldus de ambassade.  Voor de laatste informatie over Covid-19 moeten Zwitserse burgers contact opnemen met de ambassadewebsite, de laatste updates op sociale media en #AskTheEmbassy-livestreams. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Zwitserse Ambassade
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!