De nieuwe snelweg naar Cambodja is naar verwachting in 2022 gereed

~WIE ZIJN EIGEN WEG DURFT TE LOPEN, VERDWAALT NOOIT~
(Wie in zichzelf gelooft, kan veel bereiken)

SA KAEO:- Volgens het Thaise departement van snelwegen is de nieuwe snelweg 3646, die Thailand en Cambodja moet verbinden voor 70 procent gereed.

De snelweg begint in Ban Nong lan in het district Aranyaprathet van de oostelijke provincie Sa Kaeo en leidt naar de Thais-Cambodjaanse vriendschapsbrug in Stung Bot in de Cambodjaanse provincie Banteay Meanchey.  

De aanlegkosten van de circa 25 kilometer lange verbinding tussen Highway 33 en Highway 3366 bedragen in totaal twee miljard baht.  Het is bedoeld om het verkeer bij de Ban Khlong Luek-controlepost te ontlasten en om de logistiek en, in de toekomst, het toerisme tussen de twee landen te stimuleren.  De bouwwerkzaamheden zullen in februari volgend jaar klaar zijn.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khmer Times  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: khmertimeskh.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!