Zwerfhond snuffelt een partij van 1,000 meth-pillen in Sattahip op

SATTAHIP:- Een Soi dog ontdekte een verrassende voorraad van meer dan 1,000 meth-pillen die rondslingerden langs de straat in Sattahip.

Inwoners van het district Sattahip namen contact op met de politie nadat ze een witte straathond hadden gezien die rondliep met een blauwe zak met methamfetaminepillen in zijn bek.

Het gebied heeft veel bewoners, voornamelijk ouderen en kinderen. Volgens lokale media is de hond die de voorraad voor het eerst vond een zwerfhond genaamd “Namdtan”, wat suiker betekent in het Engels. Het beestje is twee jaar oud en sommige lokale bewoners merkten het op terwijl het aan een blauwe zak knaagde, waardoor er veel meth-pillen uitkwamen rollen.

Politieagenten telden de pillen en onthulden dat het er 1,160 waren, die als bewijs op het politiebureau werden opgeslagen.

De politie vermoedde dat de drugs toebehoorden aan een dealer in het gebied die ze probeerde weg te bergen in het bos in afwachting van kleinere dealers om ze op te halen.

Gelukkig rook de hond het waarschijnlijk en dacht hij dat het speelgoed was, wat leidde tot deze onverwachte ontdekking.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!