Zweedse man op de South Road van Pattaya door de politie gewaarschuwd om niet te bedelen

PATTAYA:-Een behoeftige Zweedse man die in een rolstoel voor Tuk Com in Zuid-Pattaya zat, vertelde de politie dat hij vanwege de pandemie in Pattaya was gestrand en geen geld had voor voedsel en andere levensbehoeften.

De Zweedse bedelaar werd door de politie gewaarschuwd om direct te stoppen met bedelen en gaf hem de tipom contact op te nemen met zijn ambassade.

Khun Teerasak Jatupong, hoofd van de afdeling stadshandhaving ging met enkele politieagenten naar Tukcom op South Road na klachten over een buitenlandse man in een rolstoel die om geld vroeg.

De niet-geïdentificeerde Zweedse man vertelde de autoriteiten dat hij berooid was vanwege de pandemie van het coronavirus.

De politie arresteerde de buitenlander niet, maar waarschuwde hem dat bedelen illegaal is en zei hem terug te gaan naar zijn kamer.  Als hij hulp nodig had, zei de politie tegen de man, moest hij contact opnemen met zijn ambassade, het politiebureau van Pattaya of een andere overheidsinstantie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail 

Eén gedachte over “Zweedse man op de South Road van Pattaya door de politie gewaarschuwd om niet te bedelen”

  1. Als het een Rus of iemand uit de Ukraine was dan kan ik me daar wat bij voorstellen ,maar een Zweed?? Daar zet ik vraag tekens bij. Hoe is die in staat in Thailand te verblijven met (visum) daar moet je toch inkomen bewijs voorleggen.Ik heb ook al landgenoten gezien op de beach road die lege flesjes waren aan het verzamelen (waarom?????) is me ook een raadsel verder iedereen een prettige dag en week Gr. Ome jaap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!