OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND IS ER VOOR U EN DOOR U!

PATTAYA:- Één van de eerste leden van Olleke Bolleke in Thailand is zonder twijfel het gewaardeerde lid, de heer Dirk van Opstal.  Gisteren wilde Dirk een enquête starten over de posting van een ander lid van de Olleke Bolleke gemeenschap, iets wat door de nieuwsbeer zeer gewaardeerd zou kunnen worden.

Weliswaar zijn dit de ingrediënten voor één hoop wrevel en ergernis op mijn blog en dat willen wij voorkomen. De insteek van mij is altijd geweest, dat Olleke Bolleke in Thailand een pagina voor iedereen moet zijn.

Natuurlijk, ik frons mijn wenkbrauwen óók met enig regelmaat als in een ingezonden stuk zie staan, waarbij ik mij afvraag wat is de toegevoegde waarde van deze posting voor de lezers van Olleke Bolleke in Thailand?

Één ander prominent blog, heeft er een handje van om vaak onzinnige vragen van Thailandgangers te plaatsen, vragen in de trant van: waar kan ik het beste één matras in Pattaya kopen of waar kan ik een goedkope beeldschermbril kopen.  In mijn ogen onzinnige vragen, omdat je in de hele stad matrassen kunt uit proberen en als je de ogen de kost geeft, weet je gelijk waar je dergelijke brillen kunt kopen, (of beter geschreven waar Abraham de mosterd haalt) ik bedoel maar!!!!

Wat ik met dit episteltje kenbaar wil maken, probeer postings in te sturen waar uw medelanders hun voordeel mee kunnen doen, is het werkelijk niet van belang voor U, scroll dan gewoon even door.

Het kost een minne moeite en wij blijven gezellig over Thaise koetjes en kalfjes praten…leuk toch ?

Auke Boon alias Olleke Bolleke in Thailand

3 gedachten aan “OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND IS ER VOOR U EN DOOR U!”

  1. Heel erg bedankt dat u de tijd neemt en je zelf opofferd om hier iedere dag te schrijven terwijl je ook wilt genieten van je verblijf in Thailand, Ik weet dat je een waardevol, creatief en enthousiaste BEER bent van je team . en ik kan al zeggen dat ik iedere dag geniet van jou berichten hier met de vriendelijke groeten uit de Isaan Ome Jaap

  2. Één ander prominent blog, heeft er een handje van om vaak onzinnige vragen van Thailandgangers te plaatsen,

    Ja klopt BEER als je een reactie geeft op die onzinnige vragen wordt het niet geplaatst, dat is mijn ervaring, maar wat me wel opvalt er wordt weinig gereageerd op plaatsingen hier ???Maar niks anders dan LOF voor onze Olleke Bolleke!!!

  3. Als broer van een expat vind ik jullie nieuwssite leuk, makkelijk leesbaar en informatief en blijf zo in het verre Nederland toch op de hoogte van wat er allemaal daar gebeurt. Dank jullie wel !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!