Zweedse man komt in Thailand bij motorongeluk om het leven, slechts 5 dagen na ontmoeting met Thaise vriendin

ROI ET:- Een 50-jarige Zweedse man was pas 5 dagen geleden voor het eerst in Thailand aangekomen om eindelijk bij zijn 27-jarige. Thaise vriendin te zijn die hij 2 jaar eerder online had ontmoet.

Helaas kreeg de Zweed, die alleen werd geïdentificeerd als Steefan, na 5 dagen een dodelijk ongeval met een gehuurde motorfiets.

Volgens buurtbewoners hoorden ze gisteren rond 14.30 uur het geluid van een motorfiets die door de wijk Suvarnabhumi-Ban Dong Mai Road reed, gevolgd door een luide klap, en snelden ze er snel heen en belden gelijk de ambulance en de politie.

Op de plaats van het ongeval vonden de autoriteiten het lichaam van de Zweedse man in een greppel in de weg, die in een bocht de controle over zijn motorfiets had verloren en was gevallen.

Hij was tegen een betonnen afzetting gereden en liep dodelijke verwondingen op.

Zijn 27-jarige vriendin was ook ter plaatse, overmand door haar verdriet. Ze vertelde de autoriteiten dat het stel elkaar slechts vijf dagen eerder persoonlijk had ontmoet na een twee jaar durende online romance.

Ze waren van plan om samen te gaan wonen en ze had hem al aan haar familie voorgesteld.

Het stel had gistermiddag samen geluncht en Steefan had gezegd dat hij een reis aan het plannen was om foto’s van de omgeving te maken. Tragisch genoeg ontving zijn vriendin korte tijd later het nieuws van zijn dood, op slechts 6 kilometer van hun dorp.

 Volgens de politie is het ongeval waarschijnlijk veroorzaakt doordat de Zweed niet bekend was met de omgeving en te hard op zijn motor reed.

Zijn lichaam werd meegenomen voor autopsie en de Zweedse ambassade werd op de hoogte gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!