Zware hagelbuien troffen het noorden van Thailand

~HET IS BAR EN BOOS~
(Het is heel slecht)

BANGKOK:- Drie noordelijke provincies werden gisteren door zeer zware hagelbuien getroffen, de Thaise meteorologen voorspelde voor vandaag meer stormen, met als kers op de taart ‘een koudegolf in de dagen erna’.

Het radiostation van de verkeerspolitie meldde gisteren rond het middaguur dat er enorme hagel op Doi Angkhang in het district Fang in Chiang Mai en Doi Inthanon in het district Chomthong viel, twee uur later was dat ook het geval in het district Mae Sai in Chiang Rai.  

Ook een school in Lamphun werd rond 15.00 uur getroffen door hagel, gelukkig raakte niemand gewond, zo vernam uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand.

Het Meteorologisch Bureau verwacht voor vandaag harde wind en hagelbuien in de noordelijke en noordoostelijke regio’s.  Voor 44 provincies word zware regen verwacht.  De stormen zouden worden gevolgd door een koudegolf.  De temperatuur in de noordelijke en noordoostelijke regio’s zal naar verwachting met 6 graden dalen en in goot Bangkok en omgeving met maximaal 4 graden.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!