Zwaar zieke 19-jarige Thaise jongeman verlaat vastberaden de ziekenhuis intensive care om zijn stem uit te brengen bij de verkiezingen in Oost-Thailand

CHANTABURI:- De politieke drive van de Thaise jeugd werd geïllustreerd door een vastberaden 19-jarige man, die gisteren de intensive care (ICU) van een ziekenhuis in Chanthaburi verliet om zijn stem uit te brengen bij de algemene verkiezingen van Thailand.

Medewerkers van de provincie Chanthaburi in Bangkok brachten Kampanat, ook bekend als “Boom”, – die lijdt aan een ernstige allergische reactie – via een rolstoel uit het ziekenhuis naar de ambulance en begeleidden hem naar het stembureau om zijn stem te hebben in de toekomst van zijn land.

Booms moeder, Khun Chuliwan zei dat haar zoon vrijdag ernstig ziek werd na een allergische reactie. Wetende dat hij voor het eerst wilde stemmen bij de verkiezingen van zondag, informeerde ze bij doktoren of het mogelijk zou zijn terwijl hij nog onder behandeling was, meldt CH3.

De doktoren lieten Chuliwan weten dat Boom de IC tijdelijk mocht verlaten om zijn stemrecht uit te oefenen, zolang hij dit deed onder nauwlettend toezicht van medisch personeel deed, dat hem heen en terug per ambulance zou helpen.

Khun Chuliwan vertelde tegen verslaggevers trots dat haar zoon Boom, die een speciale behandeling krijgt voor autisme, verantwoordelijk is voor het niet verspillen van zijn stemrecht. Ze prees het personeel van het Bangkok Chanthaburi Hospital omdat ze dit mogelijk hebben gemaakt.

De directeur van het ziekenhuis onthulde dat patiënten in het ziekenhuis vrij naar buiten mogen om hun stemrecht uit te oefenen. Als ze net als Boom ernstig ziek zijn, begeleidt en begeleidt het ziekenhuispersoneel de patiënt gratis naar het stembureau.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Eén gedachte over “Zwaar zieke 19-jarige Thaise jongeman verlaat vastberaden de ziekenhuis intensive care om zijn stem uit te brengen bij de verkiezingen in Oost-Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!