De politie van Bangkok neemt partij seksspeeltjes ter waarde van een miljoen baht in beslag

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft vlak voor het afgelopen weekend drie vermeende verkopers van seksspeeltjes opgepakt en voor een miljoen baht aan seksspeeltjes in beslag genomen.

De drie verdachten, alleen geïdentificeerd als khun Tanayong, 29, khun Kanree, 27, en khun Ilda, 32, werden vrijdag gearresteerd in hun woning in Foresta Village in de wijk Nong Chok in Bangkok. Hun achternamen werden in afwachting van een juridische procedure door de politie achtergehouden.

Volgens het proces verbaal heeft de politie 1,066 stuks van verschillende soorten seksspeeltjes met een waarde van meer dan 1 miljoen baht in beslag genomen in de woning van de verdachten. 

De gearresteerden exploiteerden naar verluidt een online winkel en verkochten de obscene artikelen via verschillende agenten via niet-aangegeven online platforms. In ruil daarvoor zouden de agenten een commissie van 50% ontvangen voor de verkoop.

U als trouwe lezer van mijn blog “Olleke Bolleke in Thailand” weet NATUURLIJK  dat seksspeeltjes nog steeds illegaal zijn in Thailand, hoewel sommige politieke partijen zich hebben uitgelaten over het legaliseren ervan.

De politie zei dat de meeste seksspeeltjes uit China werden gesmokkeld. Volgens de politie was khun Kanree naar verluidt verantwoordelijk voor het bestellen van de producten, terwijl khun Ilda de leiding had over het beheer van hun Facebook-pagina.

Alle drie zullen ze worden vervolgd voor het overtreden van het strafrecht met betrekking tot “de handel in illegale stoffen of goederen, en het helpen verbergen en verspreiden van illegale stoffen”. Volgens de politie van Bangkok zullen ze ook worden aangeklaagd op grond van de Customs Act en de Consumer Protection Act.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!