Zwaar weer dwingt een Nok Air vlucht van Nan naar Bangkok terug te vliegen

BANGKOK:- De piloot van Nok Air-vlucht DD178 moest deze week vanwege hevige regen en windstoten rechtsomkeert maken, daar een landing in het noordelijk gelegen Nan niet geheel veilig was.

De luchtvaartmaatschappij maakte bekend dat de vlucht met 122 passagiers vanaf Don Mueang International Airport in Bangkok was vertrokken en eigelijk om 17.55 uur op Nan Nakhon Airport zou moeten landen.

Toen de Boeing 737-800 het Laplae-district in de provincie Uttaradit naderde, meldde de vluchtcontroletoren van Nan Nakhon Airport de gezagvoerder echter dat er zware regen en windstoten waren op de luchthaven, met een regenval van 2 mm op de startbaan.  De piloot besloot toen het vliegtuig om te draaien en terug te gaan naar Don Mueang voor de “veiligheid van passagiers”.

Nadat het vliegtuig op Don Mueang was geland, werd het grondig gecontroleerd en bijgetankt.  Het vertrok weer om 21.40 uur en landde om 22.28 uur op Nan Nakhon Airport, meldde Nok Air, eraan toevoegend dat alle 122 passagiers hun bestemming veilig bereikt hadden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!