Poedelnaakte buitenlander met een mogelijke ‘psychische aandoening’ schokt de Thaise bevolking in Pattaya voordat hij wordt gearresteerd

PATTAYA:- Een buitenlandse man die in zijn nakende ‘niksie’met alleen een camera over zijn schouder en een klein heuptasje in Pattaya rondslenterde, heeft verschillende voetgangers aardig laten schrikken, misschien wel om het formaat, vooralsnog is dat onbekend. Volgens de politie zou de man een psychische aandoening hebben, zodat ze hem om het imago van Pattaya te beschermen maar gelijk gearresteerd hebben.

Kaptiein Sontaya Khansub tijdens een nachtdienst de taak van wachtmeesterop het politiebureau van Pattaya toebedeeld had gekregen, ontving midden in de nacht de melding een buitenlander, geheel maakte die door een drukke straat in Zuid-Pattaya slenterde, niets anders dragend dan een camera over zijn schouder en een klein heuptasje.

Op het moment dat de politie verscheen, keek de man recht op in de ogen van de hermandad, die volgens de agenten uit Europa leekte komen. Zijn blote lichaam zorgde voor paniek bij andere voetgangers in Zuid-Pattaya, maar de starende ogen van het publiek leken hem niet te storen. In een poging om te onderhandelen, cirkelden de agenten om hem heen, maar naar verluidt spuugde hij naar de agenten en praatte hij adacadabra.

Na een lang, rustig verlopen gesprek, liet de man dat de agenten zijn lichaam bedekte, voordat zij hem naar het politiebureau brachten.

Bij het ter perse van dit opmerkelijke voorval gaan, liet de agenten weten dat ze de nationaliteit van de man noch zijn naam konden identificeren omdat ze moeite hadden om zijn steeds wisselende verklaringen te begrijpen 

Hoewel ze vermoedden dat hij aan een psychische aandoening zou kunnen lijden, lieten ze hem op het bureau wachten tot zijn familieleden of ambassade hem zouden ophalen en identificeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!